Bucuresti, Sector 1,2,4 si 5
contact@dinu2000.ro
021-9567
Close
  • 346

    Invata rapid cum poti dveni conducator Auto

    Poti deveni partener in trafic cu ajutorul nostru.

Servicii oferite


Cu serviciile oferite de catre scoala de soferi DINU2000 va puteti asigura instruirea necesara obtinerii permisului de conducere, avand la dispozitia elevilor programe de pregatire teoretica si practica.

Pregatire si testare in vederea obtinerii permisului de conducere auto.


Punem la dispozitie elevilor nostrii cele mai noi metode si solutii.

Cursuri teoretice


Pentru a venii in sprijinul cursantilor in vederea obtinerii permisului de conducere

Punem la dispozitie material didactic conform normelor de acreditare a Autoritatii Rutiere Romane. Material didactic pe baza caruia am obtinut cele mai bune rezultate de promovabilitate il puteti obtine in mod gratuit din momentul in care v-ati inscris, Acest material va ajuta in insusirea cunostintelor si o pregatire cat mai buna in vederea sustinerii examenului de legislatie rutiera.

Scoala noastra dispune de sali si de profesori de legislatie

Cursuri practice


Cu masinile scolii Dacia Logan, Dacia Sandero, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Renault Symbol, Citroen C1, Ford Fiesta

Cursuri practice de conducere a autovehiculului în traseu, de imbunatatire, verificare a aptitudinilor şi comportamentului, corespunzătoare categoriei de permis solicitat. Informatiile noi dobandite periodic vor aduce un nivel de incredere ridicat ce multi elevi il considera la inceput ca si inexistent.

La fel de important este si sustinerea examenului pe masina pe care ai invatat sa conduci. Aveti certitudinea ca si masina si instructorul va vor insoti la examenul practic.

Pregatirea dosarului de examinare


Intocmirea tuturor actelor necesare in cadrul scolii (fisa medicala, aviz psihologic)


Cateva documente si acte necesre in functie de situatie sunt: cerere-tip, copia documentului de identitate, fisa de scolarizare pe care se aplica o fotografie color a elevului, avizul unitatii sanitare, certificatul de cazier judiciar, chitanta de plata a taxei de examinare, copia permisului de conducere în cazul persoanelor care solicita obtinerea unei noi categorii si lista poate continua. Mai multe detalii la secretariatul scolii.

Etapele parcurse de catre elevi


Mai jos sunt pasii catre obtinerea permisului auto


Am reusit sa multumim cu miile elevii in timp.


Cateva comentarii de satisfactie:

„Alina Galiceanu
MULTE MULTUMIRI intregii echipe DINU si in special d-lui instructor MUGUR ZISU care prin calmul si daruirea sa, poate transforma un pieton intr-un bun conducator auto!!
Am luat permisul datorita dansului si ca urmare il recomand din toata inima!!!”

„Adrian Cotorobai
Recomand scoala auto Dinu.
Ca instructor l-am avut pe dl. Mugur Zisu. Pe toata durata scolii, dl. Mugur si-a demonstrat profesionalismul, calmul si rabdarea in relatie cu mine. Explica cu mult calm, corect si de cate ori este nevoie, pentru a se asigura ca intelegi.
Anagajatii scolii sunt bine pregatiti si m-au ajutat ori de cate ori am avut nevoie”