Bucuresti, Sector 1,2,4 si 5
contact@dinu2000.ro
021-9567
Close
  • 354

    Scoala de Soferi Categoriile A, B, C, D

    Experienta de peste 15 ani!

  • 411

    Cateva din masinile din care puteti alege!

    Aceeasi masina si la examen.

Despre Noi


Aflati mai multe despre Dinu2000

Despre instructorii nostri

Inarmat cu rabdarea si experienta necesara, 'Domnul Instructor', asa cum multi si-l aduc aminte, este cel ce va aduce valoare experientei dvs in etapele obtinerii permisului de conducator auto. Instructorii de pregătire practică si profesorii de legislatie rutieră desfăsoara toata activitatea tutoriala necesara elevilor nostri, în vederea obtinerii permisului de conducere, urmand metode bine stabilite pentru una sau mai multe dintre categoriile A, A2, B, C, E.

D!nu2000

Cine suntem

Suntem Dinu2000, una din cele mai vechi scoli de soferi atestate din Bucuresti. Avem cei mai bine pregatiti instructori si un parc auto diversificat, astfel incat obtinerea permisului de conducere sa fie o etapa usoara din viata dvs.

Clase/Cursuri oferite


Scoala noastra ofera cel ma bun raport calitate pret prin serviciile ce vi le ofera.
CATEGORIA A/A2
CATEGORIA A/A2

EXAMENUL constă într-o proba teoretică şi una practică, în poligon şi traseu. Proba teoretică se susţine pe calculator şi constă în rezolvarea unui chestionar de cunoaştere a regulilor de circulaţie.

Apply Now

CATEGORIA B
CATEGORIA B

Autovehicul cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeste 3.500 Kg şi al căror număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare de 8 şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;

Apply Now

CATEGORIA C
CATEGORIA C

Autovehicul altul decât cele din categoria D, sau D1, a cărui masă totală maximă autorizată este mai mare de 3.500 Kg autovehicul din categoria C şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;

Apply Now

CATEGORIA C / E
CATEGORIA C / E

ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria C şi o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizată este mai mare de 750 Kg.                                                                                                               

Apply Now

Aveti o intrebare? Aveti deja permis de conducere?

Masinile noastre de scoala


Punem la dispozitie masini bine echipate si intretinute!